Over ons

 

Onze bakkerij is met recht een echt familie bedrijf te noemen, want  al meer dan 100 jaar lang wordt er door de familie Swart vol passie brood en banket gemaakt in onze bakkerij. Inmiddels is het alweer de vierde generatie die de bakkerij runt.

Het begon allemaal bij Piet Swart die de bakkerij overnam van zijn baas, die wilde stoppen met werken. Daarna volgde zijn zoon Antoon Swart hem op. Hij loodste de bakkerij door de zware oorlogstijd heen. Ook Antoon deed de bakkerij over op zijn zoons, Cees en Koos. Na een lange tijd in de bakkerij te hebben gewerkt, besloot Cees uiteindelijk met pensioen te gaan terwijl zijn jongere broer Koos de bakkerij overnam.

Cees gaf de bakkerij door aan zijn zoon Ton. De huidige generatie. Een tijdje hebben Ton en Koos de bakkerij samen gerunt tot Koos de bakkerij. Inmiddels is het alweer zo’n 25 jaar geleden dat dit gebeurde. Cees het niet laten om de hele dag lekker in de bakkerij samen met zijn zoon bezig te zijn en zo was hij er dus bijna elke dag alsnog te vinden. Inmiddels is het dus de vierde generatie Swart die de bakkerij runt. Samen met zijn vrouw Edith en het team van onze bakkerij maakt Ton elke dag weer topproducten die met blijdschap verkocht worden!

In de meer dan 100 jaar dat onze bakkerij nu bestaat zijn er zoveel mooie momenten geweest te veel om allemaal op te noemen! Talloze prijzen, oorkondes en mooie beoordelingen met als kers op de taart het predicaat Hofleverancier. Dit hebben wij mogen ontvangen tijdens ons 100 jarig bestaan van de Commisaris van de (destijds) de koning.

Bent u benieuwd hoe dit fijne familie bedrijf al zo lang bestaat? Kom dan eens een keer langs bij ons in de winkel en proef het verschil!

Het pand na de verbouwing in 1960 met voor de deur moeder Afra

Het pand na de verbouwing in 1960 met voor de deur oma Afra vrouw van opa Antoon